Kontrola zápachu odpadních vod

Zápach je obecně emitován jako zdroj zápachu a organické sloučeniny se rozkládají nebo těkají.

Jak to funguje

UltraZyme® je účinný jako očkovací nebo udržovací kultura pro optimalizaci biologické degradace organických sloučenin a snížení souvisejících zápachů. UltraZyme® účinně eliminuje nahromaděné tuky, oleje a mastnotu (FOG), fekálie, nestrávené potraviny, jakož i další organické látky (včetně sedlin a kalu na dně), které přispívají k hromadění amoniaku, plynů sirovodíku (H2S) a pevných látek ze dna ve vodě. UltraZyme také pročišťuje potrubí/odvodňovací systémy, lapáky tuků a bez zápachové zachycovače a odlučovače.

Výhody

Bio augmentace pomocí UltraZyme® udržuje populaci pouze prospěšných mikroorganismů, čímž snižuje populaci bakterií snižuje Sulphate-Reducing Bacteria (SRB), bakterie způsobující zápach v anaerobních nebo fakultativních systémech. Tímto se pachy ničí přímo u zdroje, což zabraňuje hromadění sirovodíku (H2S) a amoniaku.

Jak používat

K dispozici ve vysoce koncentrované práškové formě. Před použitím smíchejte předepsané množství UltraZyme® s teplou vodou nebo odpadní vodou přímo z ošetřovaného systému a aplikujte přímo do systému.

Obraťte se na zástupce společnosti Cypher firmu VIVO consult a projednejte aplikační dávky.

Dodáváno v 20lb kbelících. Zaručená minimální trvanlivost 2 roky při skladování podle návodu.